JJ Lehtosen hartiapankki vetää kilpakumppanit hiljaisiksiTalven ykköskilpailu Winter Classicin lähestyessä, useat fanit sekä monet kilpakumppanit ovat selanneet joulukuun Rulligaalan kuvasatoa ihaillen ja hämmennyksen vallassa.

Talvikisoihin yhtenä vedonlyöntimarkkinoiden suurimpana suosikkina lähtevän JJ Lehtosen hartiapankki on ollut talven kuumimpia puheenaiheita.

Menestynyt kehonrakentaja, entinen kansanedustaja Ritva ”Kike” Elomaa (ps.) haluaa katkaista siivet arvailuilta, joiden mukaan JJ:n hurjien lihasten taustalla olisi muuta kuin harjoittelua.

– Olisi helppoa lähteä mukaan siihen ”jaa, nyt on käytetty jotain” -puheeseen. Sillä haetaan jotain sellaista, mitä ei välttämättä ole tapahtunutkaan. Lehtonen on yleensäkin ollut vähän sellainen patukka, lihaskimppu. Hän on sen mallinen, pyöreälihaksinen tyyppi.

Kierteen tallin kasvattina julkisuuteen ja rullimaailman kiintotähdeksi noussut JJ on nähty tänään harjoittelemassa Laajavuoressa.

– Helmikuussa nähdään kisaladulla, Lehtonen huikkasi maanantai-iltapäivänä rinteessä vikuttaville fanitytöille noustessaan tasatyöntöä Laajavuoren laskettelurinnettä kohti huippua.

(RTT)

7 katselukertaa