Kuha Darrasen talvikisat on peruttu koronaviruksen vuoksi

Hallitsevan Neste Rulli -mestarin debyyttiä Neste Rulli Winter Classicissa ei nähdä vielä tänä talvena.


Darranen on eristetty edellisen kerran kahdeksi viikoksi karanteeniin kesällä 2019 mestaruusjuhlien aikana.

Äkillinen poisjäänti johtuu RTT:n saamien tietojen mukaan sitkeänä jylläävän koronaviruksen uhasta, joka osaltaan voi vaikuttaa Darrasen pääsyyn valmistavalle Filippiinien MM-leirille.


- Viime yönä iski jonkinlainen lenssu ja se ei oikeastaan estäisi osallistumasta, mutta tasan viikon päästä olen lähdössä ensi kesää valmistelevalle harjoitusleirille. Helsingin ja päämääräni välissä on kolme lentokenttää, joissa mitataan kuume ja ruumiinlämpö. Jos lämpöä on vähääkään, niin se on samantien passitus kahdeksi viikoksi karanteeniin sekä niin loma sekä kuin myös viime kesän mestaruusrahat hukkaan.


- Poisjäänti vuoden 2020 Winter Classicista harmittaa ihan hitokseen, koska itselläni on jo todella pitkään ollut kova hinku erikoiskokeille, mutta elämässä ei aina saa kaikkea haluamaansa. Toteaa Kuha Darranen. Kansainvälinen Rullikomitena toteaa tiedotteesaan, että on koko lajin kannalta parempi, että hallitseva maailmanmestari pääsee tallinsa kanssa kevään ensimmäiselle testileirille esteettä, ja täten täydessä iskussa kesän MM-kisoihin puolustamaan mestaruuttaan. (RTT)

95 katselukertaa