top of page

”Rakastan sensuellia rullienergiaa” – Kirme Koo teki biisin rullin jälkeisestä voimaantumisesta!

Rulli Music Kööki Tuutu Records -yhtiölle kiinnitetty laulaja-lauluntekijä Kirme Koo on julkaissut debyyttisinglensä "Pikku Rullikuski".



Portugalilaistähti on tehnyt suomenkielisen kappaleen yhdessä Jarbablon ja Juhani Fordin kanssa. Biisi kertoo tyypillisestä tilanteesta: Podiumille yltänyt kuski haaveilee banketin jälkeisestä kasvusta ja voimaantumisesta.


– Tää biisi glorifioi sitä banketin jälkeistä glow-uppia, vaikka samaan aikaan onkin ihan umpiuupunut. Rakastan tän biisin sensuellia rullienergiaa ja tanssittavaa biittiä. Mulle oli tärkeetä et mun eka sinkku on voimaannuttava ja semmonen mihin ite nukahtaisin öisin olohuoneessa”, Koo kertoo.


Kirme Koon tulkinta "Pikku Rullikuski" -klassikosta on myös Portugalin edustaja tulevissa Rulliviisuissa. Koo saalisti peräti 99% kaikista portugalilaisfanien äänistä.


– Tämä teksti on alun perin mun päiväkirjan sivuilta ja tää on mun mielestä aihe, josta ei oo tehty paljoo biisejä. Eikä tarvii olla edes TOP10 -kuski, että tähän voi samaistua. Mä itse asiassa toivon, et ne pikkuruiset rullikuskit, jotka eivät osaa käsitellä vielä banketinjälkeistä aikaa, voimaantuu tän biisin myötä. Ei tässä voi muuta sanoa kuin "all the special drivers start their engine to this song!”


Rulliviisujen ennakkosuosikiksi noussut Kirme Koo on joutunut varhain tiistaiaamuna someväittelyn ja plagiointisyytösten kohteeksi. "Pikku Rullikuski" -kappaleen sanoitukset ovat identtiset ÖED:n vuonna 2014 julkaiseman "Väike Võidusõitja" -hitin kanssa.


ÖED:n version on sanoittanut ruotsalaisveteraani Mauno McRae.


– Kappaleen alku, keskiosa ja loppu on täysin sama, eräs Twitter-asiantuntija toteaa viitaten Kirme Koon "Pikku Rullikuski" -tulkintaan. Kappaleesta povataan someraivosta huolimatta virallista kisa-anthemia Winter Classic 2023 -osakilpailuun. Tässä vielä ikivihreän klassikon sanat: JJ-setä asuu keskustassa

ja sieltä on pitkä matka Kierteeseen

mutta minusta vain tuntuu että

JJ-setä asuu yhtä lähellä kuin setä Rullikin


JJ:llä on niin suuret pohkeet

että niihin mahtuu koko maa ja taivaskin

ja Rulli-setä hymyilee ja silmät tuikkivat

ja hän nauraa niinkuin setä JJ:kin


JJ-setä asuu keskustassa

minä kutsun hänet kylään tänne rulleihin

Hän rakastaa meitä ja meille hän on

aivan yhtä kultainen kuin setä Rullikin


Minä olen pikku rullikuski

ja vähäinen on vielä minun voimani

mutta pienikin voi taistella

voiton puolesta kuin JJ ja setä Rullikin

voiton puolesta kuin JJ ja setä Rullikin (RTT)

102 katselukertaa
bottom of page