top of page

Pojan leipä aiheutti kaaoksen – ¡Sensación!

Rullin 10-vuotisjuhlakauden kunniaksi kisaviikonloppuna tarjoiltavan Pojan leivän suosio on ollut ennennäkemätöntä.Maanantaina 1.7. avattu tilausjärjestelmä meni tukkoon jo ensiminuuteilla. Rullikan saamien tietojen mukaan sekä kynä, että vihko oli tilausten tulviessa hukassa.


– Kirjaamme illalla tilaukset ylös ja varmistamme kaiken. Täällä on pakka ihan kasassa, El Roberto Muchachon asianhoitaja Pedro Kovanen vakuuttelee.


Pojan leivän resepti on aiemmin luvattu julkaista kisojen aikana, mutta Kovanen toppuuttelee innokkaimpia kotileipureita.


– Keskitymme tällä hetkellä kynän ja vihkon etsimiseen sekä tuotantoketjun rakentamiseen. Emme kommentoi reseptiä tällä hetkellä. Pojan aiempi kommentti taisi olla meksikolaista huumoria.


Pojan leipä on ottu vastaan kuskien joukossa vesi kielellä.


– Ihanaa, että kuskien kokonaisvaltainen suoritus otetaan rulleissa huomioon myös catering-palveluita parantamalla. Tilaan 2-4 pojan leipää, Tarja De Pulveri kiittelee.


Muchachon kotimaassa Meksikossa Pojan leivästä on tulossa varsinainen ylpeyden aihe.


– ¡Sensación! Koko Meksiko leipoo yhdessä Pojan kanssa. Toivon, että seuraava lapseni on poika, jotta hänkin voisi joskus maistaa Pojan leipää ja jos luoja suo, kenties tehdä vielä oman reseptin, Tijuanan rantabaarista tavoitettu Santiago Conchas kertoo herkistyneenä Rullikalle. Rullikka uutisoi ensimmäisenä mediana Pojan leivästä viime vuoden elokuussa:

43 katselukertaa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page