Napponen ei kieltäytynyt gaalan juontamisesta – järjestäjät päätyivät harvinaiseen ratkaisuun!


El Roberto Muchacho (vas.) sekä Ritu "Noppa" Napponen kuvattiin juhla-asuissaan Kierteen kabinetissa kesäkuussa 2022. Kuva: Victoria Rulli

Tuntemattomana ajankohtana järjestettävän Rulli Gaalan juontaa kaksi menestynyttä kuskia: Ritu "Noppa" Napponen ja El Roberto Muchacho. Viimeksi kuuluisan palkintotapahtuman lavalla on nähty kahden juontajan poppoo 3 vuotta sitten.


– Haluamme ihmisten valmistautuvan gaalaan välittömästi. Edellisestä kerrasta onkin jo aikaa. Tämän vuoden show’n teemana on tuoda rullia rakastavia kuskeja samaan juhlasaliin. Meksikolaisvisionääri Muchacho on suunnittelut gaalaohjelmaa jo yli 1,5 vuoden ajan.


KRK oli lähettänyt rullilegendalle jo nootin gaalan viivästymisen johdosta. Meksikolainen vastasi noottiin raottamalla suunnitteluvihkonsa sivuja medialle ja faneille.


– Ohjelman avaa minun ja Ritun neljän minuutin monologi, jota seuraa Magyar Hittipaldin Hotdogs-eläinnumero. Saimme mukaan tälle vuodelle myös värikkäintä pukeutumistyyliä edustavan Jos Börstappenin, eli Mr. Rullin, jossa on ripaus vanhan ajan kumimiestäkin, Muchacho avautuu.


Gaalan pääjuontajan paikalle nousseen Ritu "Noppa" Napposen arvio gaalan toteutumisaikataulusta sai somekansan kaaoksen valtaan.


– Kun minulle tarjottiin pääjuontajan paikkaa, en kieltäytynyt mehukkaasta ehdotuksesta. Toivotaan nyt vaan, että poika saa loput ohjelmanumerot valmiiksi parin vuoden kuluessa. Gaalailta toteutetaan yhteistyössä Rullimuseon kanssa, joka vastaa ajohaalareiden jäädytyksestä ja sulatuksesta. Gaalaskeptikoille tiedoksi, että jos me emme sitä gaalaa järjestä, niin kuka sitten, Napponen naureskelee. (RTT)

34 katselukertaa