top of page

Kalle Rovanperä samassa gaalassa rullilegendojen kanssa – ”Voin vetää kunnolla”

Rulli Gaala 2022 -tapahtumassa on kova kattaus sekä suomalaisia että ulkomaisia kuskeja.


Rallin tuore maailmanmestari Kalle Rovanperä sekä Toyotan WRC-tallin päällikkö Jari-Matti Latvala ovat RTT:n tietojen mukaan osallistumassa 8. lokakuuta järjestettävään Pojan Gaalaan Kortepohjassa.


Ensimmäistä kertaa järjestettävä Pojan Gaala juhlii 2-vuotiasta historiaansa ja kunnioittaa samalla rullin 9-vuotista taivalta. Latvalan mukaan gaalan järjestäjä El Roberto Muchacho olisi halunnut nähdä gaalan näytös-EK:lla Kalle Rovanperän heittämässä Pub Kierteessä hevosenkenkää, mutta tallipäällikkö torppasi ajatuksen.


– Poika pyysi Kallea heittämään kierroksen hevosenkenkää, mutta sanoin, että se on mahdotonta, Latvala taustoittaa RTT:lle.


– Järjestäjän puolelta tuli sitten ajatus, että mitäs jos tulisitte kabinetin puolelle istumaan. Sanoin asiasta Kallelle ja kysyin, että mitä mieltä hän on. Kalle sanoi nopeasti, että sehän voisi olla ihan kivaa.


– He ovat hommasta älyttömän innoissaan. Kyllä siitä varmasti kiva gaala tulee. Se on hieno tapahtuma ja siellä on paljon upeita faneja sekä huippukuskeja mukana. On kiva ajaa suoraan bankettiin, Latvala hehkuttaa. Pojan gaala järjestetään lauantaina 8.10.2022, ja tilaisuudessa palkitaan sekä vuoden 2021 että 2022 menestyneimmät kuskit. Kyseessä on siis historian ensimmäinen tuplagaala, eli melkoinen power stage. 4 vuotta gaalaa suunnitellut El Roberto Muchacho on tilaisuudesta ja mahdollisuudesta silminnähden innoissaan.

– Tällaiset tapahtumat ovat aina hienoja, kun pääsee tarjoamaan faneille jotain ainutlaatuista. Eikä se oli itsellekään kovin stressaavaa, kun pääsee vain nautiskelemaan ja antamaan hyvää show´ta, "Poika" lupailee.

(RTT)

85 katselukertaa
bottom of page