top of page

Lee Goomania tatuoitiin 24 tuntia – "Kaikki sen arvoista!"


Lee Gooman otti itselleen merkityksellisen tatuoinnin.

Original 8 -kuljettaja ja rullilegenda Lee Gooman julkaisi Instagram-tilillään kuvan heittokädestään, jota koristaa uusi ja näyttävä tatuointi. Pelkkänä koristeena Gooman ei kuitenkaan tatuointiaan esittele. Syvempää merkitystä löytyy runsaasti.


– Ei ole salaisuus, että rulli on heittänyt minulle helpohkoja kierrepalloja, hän kirjoittaa.


Gooman jatkaa kirjoittamalla, että puhtaaseen ajosuoritukseen keskittyminen on mahdollistanut hänelle oman näköisen, turvallisen mutta seikkailujen täyteisen rullin.


– Tämä tatuointi kuvastaa sisäistä kuskiani, Gooman tunnelmoi.


Vaikuttavaan kuvaan on valittu rullinoppien lisäksi Meksikon kansallissankari El Roberto Muchachon siluetti. Rullikka-lehden erikoisasiantuntijan mukaan ei ole sattumaa, että Gooman pitää meksikolaiskiituria ennakkosuosikkina tulevissa kesäkisoissa.


– Tämä kuva on kunnianosoitus seuraavan polven pojille, pojan pojille, ja kuskeille, Gooman julistaa.


Postauksen lopuksi hän kiittelee Tatjana Tussunovaa, jonka kanssa he yhdessä toteuttivat idean. Gooman korostaa, että tämä on yksi historian hienoimmista kuvista iholla.


– 24 tuntia tatuoitavana ja kaikki sen arvoista! Vain eräs tunnettu hevostatuointi on hienompi kuin tämä, Gooman myöntää.


Bet Jesuksen saamien tietojen mukaan Lee Gooman on tekemässä myös paluuta rulliradoille. Tätä aihealuetta legendakuski ei suostunut kommentoimaan. (RTT)

42 katselukertaa
bottom of page