top of page

Muchacho piti norjalaistoimittajaa pilkkanaan – ”Meksikolaista komediaa parhaimmillaan”

Meksikolaistähti kertoi norjalaisille lyöneensä hanskat tiskiin.



El Roberto "Poika" Muchacho laski leikkiä toimittajan kustannuksella, kun Rullikka TV yritti haastatella häntä kuninkuusmatkaan liittyen. Muchacho, 21, pääsee kisoissa mielimatkalleen: 50 kilometrille perinteisellä hiihtotavalla. Hän on jälleen kerran kilpailun vahva voittajasuosikki.


Rullikalle Muchacho kuitenkin kertoi luovuttaneensa kisan suhteen jo täysin. Hän viittasi Bet Jesuksen antamaan ylikertoimeen.


– Kun tajusin, ettei minulla ole tällä kaudella juurikaan mahdollisuuksia, en ole ottanut hommaa niin vakavasti. Olen vain käynyt osallistumassa amatöörirulleihin ja harjoitellut normaalia vähemmän, kun ei minulla Ed Scamtonin sanojen mukaan saumaa huippusijoihin, meksikolainen virkkoi.


Rullikan toimittaja ällistyi, ja joutui kysymään uudelleen, eikö Muchacho tosiaan uskonut voivansa voittaa kuninkuusmatkaa.


– Kysykää asiaa Bet Jesukselta, kuului vastaus.


Rullikan tv-lähetyksen selostamossa ei kuitenkaan menty lankaan Muchachon kommenteista.


– Tämä on meksikolaista komediaa parhaimmillaan, selostaja Vesa Poskitango totesi.


– Kyllä, "Poika" vain vitsailee kustannuksellamme. En missään nimessä laske häntä ulos viidenkympin voittotaistelusta talviklassikossa, asiantuntija Torgeir Alakaasu komppasi.


Komediapotpurin jälkeen hyväntuulinen meksikolainen vakavoituu.


– Viime vuonna oli sellainen ”yhden päivän kunto”. Nyt näyttäisi siltä, että pystyn sivakoimaan kaksi päivää ongelmitta ja suoritukseni radalla on ihan maailmanluokan rullia, Muchacho laukoo.


(RTT)

27 katselukertaa
bottom of page