KRK poisti yllättäen kaikki sometilinsä – "Voi luoja, en saa henkeä!"


Kansainvälinen Rullikomitea on yllättänyt jälleen. Monet fanit ovat jääneet raapimaan päitään ihmetyksestä, kun KRK on kaikessa hiljaisuudessa poistanut Instagram-tilinsä. Myös supersuosittu RulliHub.com -urheilusivusto on sisäpiiritietojen mukaan irtisanottu samaan aikaan.


Tyhjänä ammottavat sometilit ja poistetut nettisivut ovat aiheuttaneet paniikkia ympäri maailmaa. Salaliittoteoreetikot spekuloivat Redditissä, onko maailman suosituimman urheilulajin sometilit ja verkkosivut hakkeroitu. KRK ei myönnä hakkeroinnin kohteeksi joutumista, eikä kiistä poistaneensa sometilejään oma-alotteisesti.


– Sain tänään iltapäivällä tuhansia sähköposteja koskien sitä, että suosittuja Instagram-videoitamme ei pääse katsomaan. En ota kantaa siihen milloin tilit on tyhjennetty, enkä siihen, onko kyseessä lajia mullistava kampanja, nimettömänä pysyvä KRK:n jäsen kertoo Rullikalle.


Fanien keskuudessa tempaus jakaa mielipiteitä.


– Kun yritin katsoa Ari Ratasen mäkihyppyfilmiä, sovellus kirjasi minut ulos ja tuli ilmoitus, että tili on poistettu, avautuu nimimerkki @lennanvuoro22.


– Voi luoja, en saa henkeä, kirjoittaa puolestaan @Ariaja42.


Ari Ratanenkin heittäytyi mukaan keskusteluun ja lohdutti hänen ajovideoitaan himoitsevia fanejaan.


– Se yllätti todella paljon, että miten merkityksellinen jokin mäkihyppyvideo voi olla. Tuntui hyvältä nähdä, että se selkeästi kosketti ja liikutti monia. Nyt video ei ole nähtävissä, joten nyt on muiden asioiden vuoro koskettaa ja liikuttaa teitä, filosofoi Ratanen rauhalliseen tyyliinsä. (RTT)

30 katselukertaa