TV-Toni avoimena: "Odotan maajoukkuekutsua!"


Lukuisista tv-ohjelmista tunnettu Toni Kaardinaalimaisteri, 29, vieraili sunnuntaina supersuositussa "Scamtonin saunassa" -ohjelmassa ja tirautti pari onnenkyyneltä muistellessaan hänen edesottamuksia amatöörirulleissa.


- Siinä missä muut lähtivät ryyppäämään, minä lähdin Portugaliin ajamaan. Meditaatio ja mindfulness auttavat arjessa, mutta kansainvälinen rulli on kokonaisvaltaisempaa kuin kumpikaan niistä, Kaardinaalimaisteri tunnelmoi.


Kaardinaalimaisteri on osallistunut talviklassikkoon vain kerran aiemmin. Rullilegendaksikin nimetty tähtikuski on kärsinyt vuosien saatossa pikkuvioista kalustossa ja se on pitänyt rulli-idolin poissa podiumilta.


- Mursin kylkiluuni parina vuonna peräkkäin juuri kisojen alla, enkä pystynyt ajamaan muuta kuin istualleen, Kaardinaalimaisteri muistuttaa.


Kaardinaalimaisteri on kuitenkin saunan lauteilta saatujen tietojen mukaan huippuiskussa ja pääsee ensi kertaa starttaamaan täysin ehjällä kalustolla.


- Mikään muu kuin maailman isoin menestys ei riitä. Menestystä on kyllä tullut matkan varrella ja esimerkiksi Portugalissa olen ihan ykkösnimi ja monta amatööripyttyä on vitriinissä sieltä. Silti se ei riitä, vaan nyt haen jotain isompaa. Nappaan ensin talvimestaruuden, sitten kesämestaruuden ja sen jälkeen odotan maajoukkuekutsua, Kaardinaalimaisteri maalailee. (RTT)

41 katselukertaa