Tom Cruise: "Junttiperse on minun hevonen"

Hollywoodin tämän hetken suosikkikuskista ei ole epäselvyyttä.Teksti:

Rulli-Ritva Tainola, seurapiiritoimittaja, Hollywood


Top Gun-tähti avaa Beverly Hillsin kartanonsa ovet aurinkoisena keskiviikkoaamuna. Olen laittautunut parhaimpiini. Tom on korkokengistään huolimatta äärimmäisen lyhyt, mutta seksikäs mies.


Olen varautunut kyselemään Top Gun: Maverick -elokuvasta, mutta Tompalla on varalleni toisenlaiset suunnitelmat. Hän tietää minun olevan Suomesta. Hän tarttuu käteeni ja vie minut taidegalleriansa puolelle.


Heti ensimmäisenä katseen vangitsee kaikille suomalaisille tutut kasvot, ne kuuluvat rullikuljettaja Tapion Poika Junttiperseelle. Junttiperse ajoi vuoden 2017 rullissa hienosti maaliin sijalla 18, keräten komeat 42 yhteispistettä.


Mutta Tom, miksi juuri Tapion Poika Junttiperse?

- Junttiperse on minun hevonen, Cruise sanoo niistäen samalla nenäänsä.

10 katselukertaa