top of page

Kuha Darranen valmiina Kortepohjaan: "Vaikka rampana kisaamaan!"

Kuha Darrasen kilpaileminen Kortepohjassa varmistui tiistaina.


Viikonloppuna loukkaantunut tulokaskuski Kuha Darranen aikoo palata lähtöviivalle perjantain Neste Rulli-tapahtumassa Kortepohjassa.


Herttoniemi Cupissa jaetulle kolmannelle sijalle kivunnut ja täten rullipassin Kortepohjassa järjestettävään Neste Rulliin lunastanut tulokas Darranen nimittäin venäytti menneenä viikonloppuna harrastejalkapallon SM-kisoissa oikean jalkansa nivelsiteet, mutta hinku MM-starttiin olisi kova:


– Voin toivottavasti laittaa ajokengän jalkaan parin päivän päästä, mutta asetuksia pitää vielä hieman säätää, Darranen sanoi ja uskoi pystyvänsä rullimaan pienestä loukkaantumisesta huolimatta.


Darranen ei kuitenkaan stressaa, vaikka asetuksia pitää jälleen rukata uuteen uskoon.


– Nauran tälle ja uskon, että niin nauravat katsojatkin. Minulle käy aina jotain.


Aiemmin tässä kuussa Darranen kaatui mahalleen palkintopallille Herttoniemi Cupin kukituksessa. Kuski itse jakoi tapahtumasta hidastetun videon Instagramissa.


- Tuollaisista kömmähdyksistä voi jäädä alitajuntaan pientä pelkoa. Siksi on hyvä, että siinä on jo yksi startti ja podium-sijoitus alla. Toisessa on sitten parempi itseluottamus, Neste Rullin tulokaspsykologi Kaari Uhre uskoi.


(RTT)

100 katselukertaa
bottom of page