top of page

Salaperäinen Bad Brain starttaa – Hitti vai huti?

Kohujen täyteinen off-season jatkuu värikkäänä, kun rullimaailmalle tuntematon Bad Brain lähetti ilmottautumisfaxin Kansainvälisen rullikomitean toimistolle.



Tämä salaperäinen kuljettaja on saapunut nimettömänä pysyvän meksikolaisen agentuurin kautta, joka on aiemmin tunnettu kyseenalaisista värväyksistään, kuten Eest Boyesin ja Jarbablon tapauksista.


Bad Brain, oikealta nimeltään Juanito Martinez, huomattiin agentuurin kykyjenetsintätilaisuudessa. Nuorelle kuljettajalupaukselle tarjottiin mahdollisuus näyttää taitonsa maailmanlaajuiselle yleisölle, mutta päätös ei ollut helppo. Juanito epäröi, olisiko hän radalla tanssiva tonttu vai ajaisiko hän tosissaan kilpaa.


"Oli vaikea päättää, kumpaa halusin enemmän – viihdyttää vai voittaa. Lopulta päätin yhdistää molemmat," Bad Brain kertoo.


Vedonlyöntitoimisto Bet Jesus on ennustanut hänelle viimeistä sijaa, mutta kysymys kuuluu: pääseekö Bad Brain maaliin?

Agentuuri on tunnettu riskien ottamisesta ja epätavallisista värväysmetodeistaan, ja sen edustaja kommentoi: "Näimme Juanitossa potentiaalin. Hänen osallistumisensa voi olla joko suuri menestys tai täydellinen fiasko. Juuri tämä tekee hänestä niin jännittävän."


Bad Brainin osallistuminen on herättänyt valtavaa spekulaatiota ja jännitystä fanien keskuudessa. Kukaan ei tiedä tarkalleen, mitä odottaa tältä nuorelta lupaukselta, mutta juuri tämä epävarmuus tekee hänen osallistumisestaan niin kiehtovaa.


Elokuussa nähdään, tuleeko Bad Brainista agentuurin ensimmäinen suuri onnistuminen vai jääkö hänkin vain yhdeksi kysymysmerkiksi muiden erikoismerkkien joukossa.


(RTT)

20 katselukertaa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page