top of page

Muchachoa kunnioitetaan upealla tavalla – Pojanpoika häkeltyi!

El Roberto Muchacho nostettiin Pariisissa valokeilaan. Kunnianosoitus teki meksikolaiseen vaikutuksen.



Meksikolaislegenda El Roberto Muchachoa kunnioitetaan Ranskassa upealla tavalla. Pariisissa Monnaie de Paris -museossa avattiin keskiviikkona "Ajohousujen tarina" -niminen näyttely. Siinä esillä on El Roberto Muchachon ajohousut, joilla hän ajoi historian ensimmäisen kuninkuusmatkan vuonna 2018.


– Oli vaikuttavaa, kuinka isoon rooliin lainatut farkut näyttelyssä nousevat. Se on iso kunnia, Muchacho hekumoi.


Muchachon farkut toimivat näyttelyn vetonaulana. Meksikolaisen legendan pojanpoika Jarbablo ja nelinkertainen talviklassikon voittaja Jos Börstappen olivat paikalla avajaisseremoniassa.


– Jarbablo oli hämmentynyt ja otettu siitä, miten hänen isoisänsä saavutukset tuodaan 6 vuotta myöhemmin tuolla tavalla sekä tuollaisessa ympäristössä esiin, Börstappen kertoi.


Muchacho, Jarbablo ja Börstappen näkivät näyttelyn ennakkokierroksella. Tiistaina oli tarkoitus järjestää suurehko kutsuvierastilaisuus, mutta dramatiikalta ei vältytty.


– Se muuttui lennossa. Pojanpoika oli saapunut tänne jo kaksikymmentäneljä viikkoa etuajassa, ja hänen etsimiseen meni pieni tovi. Meille ilmoitettiin maanantaina, että tilaisuus on peruttu. Totesimme, että ajetaan kun ajetaan, Börstappen avaa.


Paikalle saapui myös viihdemoguli, journalisti, influensseri ja vedonlyöntiasiantuntija Ed Scamton. Hän otti median pihteihin El Roberto Muchachon, joka kuuluu kiistatta rullilegendojen joukkoon.


– Hän sai paljon huomiota. Hän ei tee itsestään numeroa, mutta silminnähden nautti valokeilasta ja siitä, että kyselin paljon kysymyksiä, Scamton kehuu. (RTT)

28 katselukertaa
bottom of page