top of page

Käänne! Lotuksen kisahakemusta ei laitettu shredderiin – nyt puhuu Napponen!

RTT:n saamien tietojen mukaan Lotuksen lähettämää kisahakemusta ei laitettu suoraan KRK:n toimiston paperisilppuriin.



– Tämä on kiva tilanne, kun hakemusta ei ole laitettu shredderiin, mutta ei myöskään hyväksytty. Meidän analyytikot ovat arvelleet, että noin 24 vuorokauden lisäajan myötä saamme konkretisoitua kokonaisuuden, jolla voimme siirtyä jatkossa seuraavaan lisenssimenettelyyn, Lotuksen toimitusjohtaja Virve Sivusuihku toteaa.


Mikäli Lotus haluaa ajaa kesän 2024 rullissa, on tallin lähettämän hakemusasiakirjan vältyttävä "shredder-menettelyltä" aina kisojen alkamisajankohtaan asti. Viimeisin asiakirja joka päätyi maailmanennätysajassa silppuriin oli nimettömänä lähetetty ehdotus "huonoimman tarran" -palkinnosta. Aikaa asiakirjan silppuuntumiseen meni 1,24 sekuntia.


– Haluamme tehdä niin konkreettisen ja läpinäkyvän hakemuksen, ettei tule mitään shreddereitä tai lisäkysymyksiä, Sivusuihku kommentoi.


RTT:n tavoittama rullilegenda Ritu "Noppa" Napponen otti myös kantaa Lotuksen rulliunelmiin.


– Siellä on jo neljä ihan huipputallia. Nyt pitää toivoa, että he saavat tämän paletin jollain tavalla kasaan, koska ei tämä hirveän hyvältä näytä, Napponen huokaisee.


Napponen on itse kiistänyt olevansa Lotus-projektin taustalla huolimatta siitä, että hän omistaa 24% Lotus-tallin osakkeista.


En ole ehkä operatiivisessa toiminnassa mukana, mutta en voi kuvitella, etteikö Ritu-Show jollain tavalla olisi siellä mukana. En sano, ettenkö olisi soittanut tässä kevään mittaan useaan otteeseen KRK:lle ja kysellyt näistä ajolisensseistä. Jos laittaa nämä kaikki yhteen, niin ihan turha tulla sanomaan, ettei Napponen aja Lotuksen asiaa, ja Lotus aja rullia, Napponen täräyttää.


Ritu "Noppa" Napposen viimeisimmässä Instagram-päivityksessä hän esittelee myös Lotus-tallin ajohaalareiden prototyyppiä.


– Tsadaa! Napponen huudahtaa videolla vetäessään ajohaalarin pukupussista. (RTT)

26 katselukertaa
bottom of page