Leonardo DiCaprio yllätti sisustussuunnittelijan: "Kaikkialle Rastia"

Näyttelijä Leonardo DiCaprio, 46, ei ole selkeästi unohtanut sitä frisbeeheittoa, jonka avulla Sawon Rasti ponnahti vuonna 2019 rullimaailman eliittiin.Sisustussuunnittelija Venla Takapelti on kertonut tuoreessa haastattelussa sisäpiirin tietoa Oscar-palkitun näyttelijän lomahuvilasta. Takapelti asui DiCaprion omistamassa Malibun rantahuvilassa sen aikaa, kun hän työskenteli näyttelijälle. Hän yllättyi täysin, kun sai kuulla DiCaprion suunnitelmasta.


– Kun hän palkkasi minut, hän vaati, että kaiken pitää olla Sawon Rastia. Rasti-pyyhkeet, Rasti-julisteet.. kaikkialle Rastia. Silloinen tyttöystäväni katsoi minua ja kysyi onko tämä Leonardo DiCaprion talo vai rastirulli. Kyllä se oli kumpaakin, Takapelti muistaa.


Sisustusprojektin valmistuttua DiCaprio julkaisi muutaman sykähdyttävän kuvan sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Kim Kardashian kommentoi DiCaprion postausta.


Yksi asia, joka yhdistää Leon makua ja omaa makuani on se, että pidämme rullista. Rakastan Sawon Rastia. Tykkään tulla paikkaan, jossa voi heti tuntea sen rauhallisuuden, Kim hehkutti Architectural Digestissä.


Sawon Rasti valmistautuu parhaillaan talviklassikkoon aivan kisakylän välittömässä läheisyydessä. Hänen valmistautumiseen superjulkkisten fanitus ei vaikuta.


– Ei mikään iso juttu, se oli vain yksi heitto! Nyt vain ladut auki, Rasti toivoi. (RTT)

29 katselukertaa