top of page

JUURI NYT: Hallitseva maailmanmestari Louise Drunken-Walker ei starttaa!



RTT on juuri vastaanottanut Rullin hallitsevan maailmanmestarin nimissä lähetetyn tiedotteen, jonka mukaan LDW ei olisi starttaamassa perjantaina alkavassa kaikkien aikojen Neste Rullissa.


Drunken-Walkerin edustajan lähettämässä tiedotteessa LDW vetoaa ylikunnosta johtuvaan ylikovaan loukkaantumisriskiin. RTT ei tavoittanut hallitsevaa mestaria kommentoimaan shokkiuutista. RTT:n helikopteri kiertää toistaiseksi tauotta kisakylänä toimivan Savelan yllä ja raportoi näköhavainnoista lähtökohtaisesti megafonilla suoraan kopterista sekä Harjun tornin äänentoistolaitteista.


“Kunnioittavasti ja raskain mielin lähestyn Kansainvälistä Rullikomiteaa ja ilmoitan, että hallitseva mestari Louise Drunken-Walker joutuu jättäytymään pois vuoden 2019 Neste Rullista harjoitusleiriltä saavutetun vakavan ylikunnon aiheuttaman liian suuren loukkaantumisriskin vuoksi.


Sydän itkee verta, mutta toivotan kuitenkin kaikille rullijoille antoisaa ja kirkasta kisaa, luotan Tussunovan ja Napposen jatkavan kunniakkaasti naisrullijoiden ylösnousua, olkoon ylärimapotkut lentäviä ja aitajuoksujalka kevyt! Trabant voittoon! Jarno Rullilla on edelleen unelma! May the Rulli gods be with you all."


- Louise Drunken-Walker, Rullin maailmanmestari 2018



Myös Coach "Machine Gun" Leinosen leiristä kuuluu mollivoittoisia uutisia, kuski joutuu lykkäämään kauanodotettua debyyttiään Keski-Suomen sorateilla tulevaisuuteen, sillä Vuoden Valmentaja 2018 kärsii alaraajavammasta.


(RTT)

81 katselukertaa
bottom of page