top of page

KRK iski fänien ”piraattiparatiisiin” Tallinnassa – Hurjat takavarikot ja kauppa käyntiin!

SadaMarket pysyy auki, mutta KRK:n mukaan siellä ei saa enää myydä Jarno's Secretin tuoteväärennöksiä.Yli 24 vuotta kestänyt kissa ja hiiri -leikki Tallinnan piraattikauppakeskuksessa SadaMarketissa näyttää olevan tältä erää ohi ainakin entisenlaisessa mittakaavassa.


KRK on viimein ryhtynyt ratsaamaan SadaMarketia ja takavarikoinut sieltä kahden viime kuukauden aikana kymmeniätuhansia väärennöksiksi epäilemiään rullituotteita ja yli 240 euroa käteistä rahaa.


− KRK kontrolloi SadaMarketia ja takavarikoi sieltä rullituotteita yhteistyössä Jarno's Secretin kanssa, Viron pohjoisen rulliprefektuurin muotiosaston ryhmänjohtaja Marju Vähähölli kertoo Rullikalle.


SadaMarketin tuoteväärennökset ovat olleet pääasiassa merkkivaatteita, kuten ”Jarmo Pullilla On Unelma” ja ”Rauno MäKlein” -paitoja ja ”Banhard” -lippiksiä. Tuotteita on ollut myytävänä SadaMarketin kymmenissä eri myymälöissä.


Väärennöksiksi tuotteet on erottanut heti esimerkiksi niiden puuttuvista tuoteselostelapuista ja myyntipakkauksista. Hinnaltaan ne ovat olleet saman hintaisia kuin aidot rullivaatteet.


− Tuoteväärennösten myyminen on siirretty kokonaan Jarno's Secretin haltuun. Haluaisin myös korostaa tuoteväärennösten mahdollisille ostajille, että jos he tekevät sen virallisen nettikaupan kautta, niin omatunto pysyy puhtaana ja ajohaalarit likaisena, kommentoi Vähähölli. Jarno's Secretin pop-up -nettikauppaan pääset tästä. (RTT)

15 katselukertaa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page