top of page

Kaupunginvaltuutettu roiskutti vettä huippukuskin päälle – Boosebergin kertoimet romahtivat!



Psykologi ja Jyväskylän kaupunginvaltuutettu Janna Hiivasalo synnytti kesällä valtakunnallisen kohun vaatimalla KRK:lta 500 euron korvausta kaupungin uimahallissa sattuneesta välikohtauksesta.


Tapahtumat saivat alkunsa Jyväskylässä tammikuun puolivälissä, kun Hiivasalo osallistui 400 metrin uimarulliin paikallisessa uimahallissa. Kilpailun puolessa välissä valtuutettu roiskutti viereistä rataa uineen Tökö Boosebergin päälle vettä.


Booseberg ei reagoinut Hiivasalon provosointiyritykseen, vaan voitti kilpailun suvereneesti. Hiivasalo joutui keskeyttämään oman suorituksensa suonenvedon takia. Tapauksen vuoksi Hiivasalo vaati KRK:lta 500 euron korvausta ”mielipahasta ja rulli-ilon menettämisestä".


KRK laittoi vaatimuskirjeen lukematta shredderiin.


– Minulle on ihan luonnotonta, ettei olisi rulli-iloa. Olen nollavuotiaasta lähtien siihen kasvanut, Booseberg kommentoi.


Kaupunginvaltuutettu Hiivasalo osoitti syvää katumusta viime yönä Twitterissä


– Kun tiedän, miten lahjaton olen itse rullimaan, arvostan ihan kauheasti niitä, ketkä ovat siinä hyviä. Menestyminen rullimaailmassa vaatii kahta asiaa. Ensiksikin täytyy olla luontaisesti superlahjakas ja toiseksi täytyy tehdä aivan s...tanasti töitä, Hiivasalo päivittelee.


Vedonlyöntitoimisto Bet Jesus reagoi välittömästi tuoreimpaan vesileikkiin. Virallisia kertoimia ei ole vielä julkaistu, mutta pimeiltä markkinoilta saatujen tietojen mukaan Boosebergin voittajakerroin on romahtanut alle 2,3:een.


(RTT)

36 katselukertaa
bottom of page