top of page

Kansainvälisen Rullikomitean shredder tukkeutui – tulokaskuskien kisalisenssihakemukset hukassa Kansainvälisen Rullikomitean toimistolla

Frankfurtissa on paljastunut skandaali, kun Kansainvälisen Rullikomitean (KRK) shredder on tukkeutunut tulokaskuskien kisalisenssihakemuksista.Hakemusten käsittelyssä on ilmennyt vakavia viivästyksiä, ja monet nuoret kuskit ovat jääneet epätietoisuuteen osallistumismahdollisuuksistaan tämän kesän MM-rullissa. KRK:n mediavastaava Sanna Takalukko on yrittänyt selitellä tilannetta, väittäen osan hakemuksista päätyneen vahingossa paperisilppuriin.


– Valitettavasti osa hakemuksista meni alle 24 sekunnissa shredderiin, mutta pyrimme pelastamaan niin monta kuin mahdollista, Takalukko kommentoi.


Tilanne on herättänyt suurta pettymystä ja raivoa rulliyhteisössä. Takalukko on pahoitellut tapahtunutta ja luvannut nopeita toimia tilanteen selvittämiseksi.


– Tavoitteenamme on käsitellä kaikki hakemukset asianmukaisesti ja varmistaa, ettei kukaan hakija jää ilman vastausta. Ehkä alamme liimaamaan silputtuja asiakirjoja yhteen ja teemme kuskivalinnat siltä pohjalta, Takalukko vakuuttaa.


Yllättäen tilanteessa voi kuitenkin olla myös hopeareunus: koska shredder on tukossa, osa hakemuksista ei ole tuhoutunut kokonaan ja ne saatetaan pystyä pelastamaan. Tämä tarkoittaa, että osa tulokaskuskien hakemuksista voidaan vielä käsitellä ja mahdollisesti hyväksyä. Ongelmana on se, että toistaiseksi KRK ei ole todistetusti lukenut yhtäkään heille lähetettyä hakemusta, reklamaatiota tai yleisöpalautetta.


– Ehkä tulokkaat voisivat ajaa B-sarjassa tai Boot Campissa ja sitä kautta ansaita kisalisenssin niin kuin kaikki muutkin, kommentoi aikoinaan Boot Campin suorittanut Sawon Rasti. (RTT)

34 katselukertaa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page