top of page

Jarno Rulli palaa valkokankaalle – Tällainen on hänen roolinsa!

Kaikkien aikojen ironman-kuski Jarno Rulli näyttelee "Kyllä Rulli osaa" -elokuvassa tyylikästä kuskia, joka herättää huomiota.



Yksi Jarno Rullin viimeisimmistä kameratöistä näkee pian päivänvalon. Rulli nähdään "Kyllä Rulli osaa" -elokuvan pääroolissa. Rulli on elokuvassa ”tyylikäs kuski”, jonka burgundit ajohaalarit ovat kuitenkin pian viikattuna eestiläisen kylpylän pukeutumistilassa.


Tilanteet johtavat siitä, että kisakausi on päättynyt ja jopa Rullin kaltainen legenda tarvitsee pienen off-seasonin. "Kyllä Rulli osaa" -uutuuselokuva on Rullimount-tuotantoyhtiön tuottama.


Rulli ilmoitti eroavansa tuotantoyhtiön hallituksesta 24 viikkoa ennen elokuvan ensi-iltaa.


– Kaikki puhuvat aina siitä monta rullia olen ajanut ja kuinka kuormittavaa se on. Nyt se alkaa minusta näkyä kentällä kansainvälisestikin, että meillä on muunkinlaisia tarinoita. Moni tavallinen fani ei edes tiedä mitä kisakauden välissä tapahtuu. Tämä elokuva raottaa kylpylän verhoa, Rulli muotoilee.


Elokuvassa Rulli näyttää esimerkkiä kuinka kisojen jälkeiset koneviat korjataan ja aletaan pikkuhiljaa valmistautumaan seuraaviin koitoksiin.


– Ne ihmiset, jotka harjoittelevat kännykkä naaman edessä, eivätkä seuraa rullia eivät tule menestymään. Pyöräilijöiden ja hiihtäjien kanssa on ihan oma maailmansa: talvella on laturaivoa ja kevään korvilla nämä kireisiin trikoisiin pukeutuvat tontut valtaavat asfalttitiet, Rulli sadattelee. (RTT)

21 katselukertaa
bottom of page