top of page

Unohtunut Klassikko: Dr. Rullin floppilevy palasi parrasvaloihin 20 vuoden jälkeen!

Dr. Rulli, legendaarinen valelääkäri ja musiikkituottaja, on tehnyt uskomattoman paluun musiikkimaailman parrasvaloihin.Hänen vuonna 2004 julkaisemansa albumi 'Credi alle coincidenze, zio JJ', joka jäi aikanaan lähes täysin huomiotta, on nyt noussut suosioon ja sitä povataan kaikkien aikojen legendaarisimmaksi kilpa-ajolevyksi.


– Kun julkaisin levyn vuonna 2004, rulli oli vielä tuntematon laji. Se oli kuin huutaisi tyhjään metsään – kukaan ei kuullut sitä, Dr.Rulli muistelee.


Dr. Rulli kuvailee levyä ainutlaatuiseksi sekoitukseksi adrenaliinia, yöajoa ja herkkyyttä.


– Kappaleet kuten 'Jacuzzi? Jacuzzi!' ja 'Hopeinen kuunkatu' kertovat niistä tunteista, joita kisoissa koetaan, Dr.Rulli vakuuttelee.


Levyn paluu suosioon ei ole sattumaa. Viime vuosien aikana rulli on noussut nopeasti yhdeksi maailman seuratuimmista urheilulajeista. Sosiaalinen media ja fanien luomat videot ovat auttaneet levittämään Dr. Rullin musiikkia laajalle yleisölle, ja nyt albumia striimataan miljoonia kertoja päivittäin.


– Saan jatkuvasti viestejä ihmisiltä, jotka kertovat, kuinka kappaleet antavat heille voimaa. Nimikkobiisistä, jonka jätin lopulta tältä uusintajulkaisuilta pois, puuttui Ritu "Noppa" Napposen nimi, joten nyt Ritulla on ihan oma biisi levyllä. Toivotaan, että ollaan nyt sujut, Dr.Rulli rukoilee.


Dr. Rullin hittilevy on nyt saatavilla kaikissa suurimmissa suoratoistopalveluissa ja musiikkikaupoissa. (RTT)

34 katselukertaa

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page