top of page

Darranen loisti huumorillaan norjalaislehden haastattelussa – heitti pallon Therese Johaugille!


Kuha Darranen kutsui Therese Johaugin rullikouluun.

Suomen tähtikuskia Kuha Darrasta pidetään monissa arvioissa yhtenä maailman parhaista perinteisen rullin taitajista. Darranen, 19, ei ole vielä kertaakaan startannut talvikisoissa, mutta tähän on todennäköisesti tulossa muutos tässä kuussa. Viime viikolla kävi ilmi, että yksi Darrasen ajotyyliä ihailevista on Norjan hiihtokuningatar Therese Johaug.


Johaug, 32, kertoi norjalaislehti Dagbladetissa, että hän pyrkii parantamaan omia teknisiä taitojaan katsomalla videoita Darrasesta. Toinen Johaugin ja hänen valmentajaveljensä Karstein Johaugin erityistarkkailussa olevista hiihtäjistä on El Roberto Muchacho.


– Muchacho ja Darranen ovat teknisiltä taidoiltaan roolimalleja. Minulla on paljon opittavaa, Therese Johaug kertoi Dagbladetille.


Darranen vastasi Johaugin kehuihin torstaina julkaistussa Dagbladetin haastattelussa. Hän kertoi olevansa Johaugin sanoista otettu ja esitti sitten kutsun norjalaiskollegalleen.


– Therese on tervetullut Suomeen osallistumaan minun järjestämään rullikouluun. Annan mielelläni hänelle vinkkejä, Darranen heitti.


Tämän jälkeen Darranen täsmensi miten rullikoulutukseen tulee valmistautua.


– Älä ainakaan tule paikalle niin, että sinulla on Tinder-treffit sovittuina, Darranen pamauttaa. (RTT)

68 katselukertaa
bottom of page