top of page

KÄÄK! Tämä ei ole tavallista - Binibilla ja Vice merirullissa!

Birnesto Binibilla ja Krušu Vice ovat valmistautuneet rulliin tavalla, joka on herättänyt laajaa huomiota ja ihailua.Kaksikko on viettänyt off-seasonin merellä ja Turun saaristossa, missä he toteuttivat ainutlaatuisen harjoitusohjelman.


Binibilla on viettänyt koko talven katsoen wellness-videoita, joissa opetetaan ihmistä rauhoittumaan. Paradoksaalisesti ohjeissa kehotetaan luopumaan teknisistä laitteista, mutta 4,2 tuntia kestävät jaksot on pakkoa katsoa YouTubesta monta kertaa, jotta niistä ymmärtää mitään.


Binibilla onnistui kehittämään meditaatiotekniikkansa niin pitkälle, että hän pystyy levitoimaan. Hän kertoi: "Meditoinnin avulla saavutin mielen ja kehon täydellisen hallinnan. Pystyin levitoimaan aitajuoksuradan läpi, mikä oli uskomaton kokemus ja vaati äärimmäistä keskittymistä."


Vice puolestaan harjoitti jalkalihaksiaan niin intensiivisesti, että hän pystyi juoksemaan veden päällä hukkumatta.


Tämä uskomaton suoritus perustui liike-energiaan, joka piti hänet pinnalla. "Vesi haastoi meidät täysin uudella tavalla," Vice kertoo.


Koko harjoittelun ajan Vice piti päässään kapteenin hattua, joka saattaa olla enne siitä, että hänestä tulee tallikapteeni kesäkisoissa.


"Kapteenin hattu symboloi johtajuutta ja vastuuta," Vice jatkaa.


Fanit ja asiantuntijat ovat seuranneet kaksikon epätavallista harjoittelua mielenkiinnolla. Monet ovat uteliaita näkemään, miten tämä ainutlaatuinen valmistautuminen vaikuttaa heidän suorituksiinsa kilpailuissa.


"Heidän innovaationsa ja rohkeutensa erottuvat selvästi," kommentoi eräs pressitilaisuuteen osallistuneista.


(RTT)

30 katselukertaa

Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.
bottom of page