Bet Jesus julkaisi videon KRK:lle rakennettavasta miljardi­palatsista!


Vedonlyöntitoimisto Bet Jesus julkaisi Ed Scamtonin toimesta Youtubessa kahden tunnin mittaisen paljastusvideon. Se esittelee Kansainväliselle rullikomitealle Päijänteen rannalle rakennettavaa huikeaa palatsia.


”Rullikomitean Versaillesia” on rakennettu videon mukaan viisitoista vuotta. Palatsi sijaitsee lähellä Jämsän kaupunkia. Matkaa kisakylään on alle 90 kilometriä. Kolmekerroksisen rakennuksen maanpäällisissä kerroksissa on esimerkiksi kasino, teatteri ja vesipiipun polttamiselle omistettu sali, jossa on tanssitanko.


Alueella on myös maanalainen jääkiekkokenttä, amfiteatteri ja viinitila. Kansainvälinen rullikomitea ei virallisesti tunnusta ökypalatsia omakseen.


– Rullikomitean jäsenet ilmaantuivat palatsin piha-alueelle torstaina kello 10 aikaan aamulla. He tepastelivat talon ympäri, napsivat valokuvia ja heittivät noppaa palatsin seinämää vasten. Neljä eri pizzalähettiä kävi palatsilla ennen kuin kello oli 12, Scamton avautuu.


Skandaalin virittyessä KRK ryhtyi välittömästi vastatoimiin ja julkaisi Instagram-videon, jossa kommentoidaan Scamtonin syytöksiä.


– On selvää, että rulli on vedonlyöntitoimistoille sekä komitealle miljoonabisnes. Nämä viimeaikaiset väitteet komitean rakennusprojekteista ovat mielestämme kauhistuttavia vääristymiä todellisuudesta. Sanotaanko nyt näin, että "kun ajetaan niin ajetaan", tunnelmallisella videolla muistutetaan.


(RTT)

20 katselukertaa