top of page

Talviklassikkojen sankarit rynnistivät Milanon catwalkille

Päivitetty: 16. heinäk. 2020Milanon muotiviikon yleisö sai haukkoa henkeään, kun catwalkille marssi kaksi Winter Classic -mestaria: JJ Lehtonen ja Jos Börstappen.

Kyseessä oli italialaisen Jarno's Secret -merkin muotinäytös, joka halusi korostaa rullimyönteisyyttä.


Tallipaitateemalla haluttiin samalla tuoda myös esille, miltä ihmiset tulevat näyttämään tulevaisuudessa.


– Luulen, että Jarno's Secret on menossa oikeaan suuntaan kuunnellessaan yleisöään, joka on pyytänyt näkevänsä niin malliltaan kuin myös kooltaan erilaisia tallipaitoja, vaatemerkin takapiruna häärivä Jarno Rulli nyökkäilee.


JJ Lehtonen vannoo pohjetatuointia myöten Panhardin nimeen, mutta myös muiden tallien paidat löytyvät hänen vaatehuoneestaan.


– Kun olin tehnyt huippukuskin hommia hetken ja alkanut nähdä miten muut tallit operoivat, mieleni ohjelmointi muuttui ja tajusin, että minä voisin olla upea ihan missä tallissa tahansa, hän oikaisee.


Hollantilaisissa puukengissä catwalkille saapunut Jos Börstappen vuorostaan suostui pukemaan ainoastaan Trabantin paidan päälleen.


- Tähän saakka minulla on ollut yksi kriteeri: tallin pitää menestyä. Trabant on ylivoimaisesti paras vaihtoehto ollut siinä, Börstappen muistuttaa. Uutuuksia pursuavaan Jarno's Secretiin pääset tästä. (RTT)

47 katselukertaa
bottom of page