Rulli nro 12 voitti Grand Prix -palkinnon Cannesissa!


Jarno Rulli hyppäsi Juhani Fordin syliin palkinnon ratkettua.

Stanley Rullbickin ohjaama Rulli nro 12 -elokuva on voittanut arvostetun Grand Prix -palkinnon Cannesin elokuvajuhlien päätösjuhlassa.


Elokuvan käsikirjoituksen on rustannut näyttelijänä paremmin tunnettu Sylvester Stallone (Cliffhanger – kuilun partaalla), joka tuotannon maksamisen lisäksi näyttelee elokuvassa Jarno Rullin osaa.


Tulevaisuuteen sijoittuvassa elokuvassa seurataan Jarno Rullin kahdettatoista rullia.


– Rulli nro 12 on aarre. Yksi suurista rullielokuvista, täynnä huumoria ja romantiikkaa sekä yllätyksiä. Juuri sellainen uusi elokuva, mitä fanit haluavat nyt ottaa vastaan. Yksi parhaista elokuvista, mitä olemme nähneet koskaan, Elokuvan juuri nähnyt Jarno Rulli julistaa.


Nuoremman polven kuskeista Juhani Ford katsoi elokuvaa liikuttuneena. Hänellä on toistaiseksi alla vasta kaksi MM-tason rullia, joten Jarno Rullin elokuvassa saavuttama kahdentoista rullin rajapyykki tuntuu vielä kaukaiselta unelmalta.


– Ei ole mitään syytä sanoa, etten yrittäisi ajaa yhtä monta MM-tason rullia. Kaksitoista rulliahan on vasta puolikas täydestä rullista, eli pitää muistaa, että Jarnokin on nyt puolimatkassa. Painotan, että en ole täällä vain ajamassa ympäriinsä, Ford kommentoi mahdollisuuksiaan.


Jarno Rulli toivoo, että palkinto kääntäisi katseita kohti tulevaa MM-rullia.


– Tavoitteenani on ollut aina rullin maailmanmestaruus, ja viime aikoina on tuntunut, että olen saanut yhtä suuren julkisuuden näiden elokuva-asioiden tiimoilta, vaikka en ole sitä MM-pokaalia voittanutkaan, Rulli toppuuttelee.


(RTT)

58 katselukertaa