Poikkeuksellinen ruuhka herätti epäilyt: ”Data osoittaa, että kohde on auki!”


Peliyhtiö Bet Jesus havaitsi erittäin poikkeuksellista ruuhkaa sivustollaan maanantain ja tiistain välisenä yönä. Rullianalyytikkojen mukaan kyse on siitä, että Winter Classic 2022 -vedonlyönti kohde olisi avattu. Vedonlyöntisivusto on tällä hetkellä alhaalla jo toista tuntia.


Ei ole mitään tietoa, että kuka on mahdollisesti vuotanut ja mitä. Meillä näyttää data tällä hetkellä siltä, että Tatjana Tussunova on ennakkosuosikki, ja tällä hetkellä on sellainen tilanne, että 97 prosenttia vedoista on tullut hänelle, Bet Jesuksen Head of Marketing Liisa Banketti kertoo RTT:lle.


Pitkän linjan vedonlyöntiammattilainen ja Kansainvälisen Rullikomitean jäsen Kuha Darranen summaa asian seuraavanlaisesti.


– Ihan ensimmäiseksi tunne laji, josta vetoa lyöt. Tunne tallit, kuskit, valmentajat. Moni tuntuu ajattelevan, että jos esimerkiksi Tatjana Tussunovan kerroin nyt luiskahtaa alle yhden, kohdetta ei kannata pelata. Mutta tämähän on yksinkertaisesti aivan väärin ajateltu. Muistaako kukaan Jarno Rullin aikaisempien vuosien kertoimia, Darranen kysyy retorisesti.


Isot kerroinpudotukset ovat lähes poikkeuksetta joko KRK:n tai syndikaatin aiheuttamia.


– Panos on yleensä sata prosenttia, tämä on laji, johon voi huoletta sijoittaa koko käytettävissä olevan kassan. Mikäli vedonlyönti ei tuota osumaa, osa yhtiölle tuutatusta rahasta menee huhujen mukaan suoraan KRK:n taskuun ja sehän on yksi suurimmista taskuista, Darranen muistuttaa.


Huolimatta KRK:n prameista puitteista ja Bet Jesuksen kautta komitealle siirretyistä valtavista rahasummista, KRK:n jäsenet eivät anna kovin glamouria vaikutelmaa itsestään. He vaikuttavat keltä tahansa kolmeakymmentä lähestyvältä nuorelta aikuiselta.


– Me ollaan ihan vaan rajusti töitä tekeviä yrittäjiä, rullinörtiksi itseään kutsuva Darranen tiivistää ja jatkaa käsissään olevan Pirifella-figuurin hiplausta.


Bet Jesuksen kertoimet 1.3. klo 19:04


1. Tatjana Tussunova 1,10

2. JJ Lehtonen 1,30

3. Jos Börstappen 1,50

4. Tarja de Pulveri 1,79

5. Tökö Booseberg 1,80

6. Jarno Rulli 2,00

7. Ritu Noppa-Napponen 2,40

8. Louise Drunken-Walker 2,70

9. Juan-Carlo Pirifella 3,00

10. Lirin Putkutus 3,20

11. El Roberto Muchacho 3,70

12. Kuha Darranen 4,00

13. Kantsua Suonissa 4,20

14. BatrusButrosBatrullis 5,10

15. Jarbablo 9,50


(RTT)

33 katselukertaa