Pedro Von Hietasen videosta tuli miljoonahitti – pituushypyn supermies huippukunnossa!


Vauhdittoman pituushypyn erikoisosaajaksi profiloitunut Seppo Salami näytti kimmoisuuttaan videolla, jota on katsottu ympäri maailman miljoonia kertoja.


RTT:n mukaan Kaliforniassa syntyneen Salamin pomppuvideota on katsottu peräti 20 miljoonaa kertaa. Videolla Salami hyppää portaita ylös tasajalkaa. Kuudella pompulla yhdysvaltalainen nousee portaissa peräti 29 askelmaa. Suoritusta katsellessa ei tarvitse ihmetellä, miksi rullitähden ponnistusvoimaa on ihasteltu lukuisissa viestimissä.


Salamin innoittamana myös yksi yleisurheilumaailman suurimmista tähdistä päätti testata porrashyppelyä. Vauhdittoman pituushypyn maailmanennätysmies Pedro Von Hietanen otti tavoitteekseen juuri 29 askelta kuudella loikalla. Hämmästyksekseen Von Hietanen ponnisteli ensimmäisellä yrityksellään 76 askelmaa kuudella hypyllä ja repesi suorituksensa jälkeen spontaaniin nauruun.


Hänen julkaisemaansa slow-motion -videota on katsottu sosiaalisessa mediassa kiitettävät 21 miljoonaa kertaa.


- Tästä on tullut isompi juttu kuin odotin. En ole lainkaan varma, onko tämä niin kova juttu kuin sen väitetään olevan. Sanoisin, että hyppy oli ihan ok, ei mikään superhyppy eikä huonokaan. Vielä pystyy parantamaan, Von Hietanen kommentoi suoritustaan Twitterissä.


(RTT)

27 katselukertaa