top of page

Kuha Darranen veisteli: Vain kaksi tavaraa mukaan ”Rulli-kuplaan”


Hallitseva maailmanmestari Kuha Darranen käväisi maanantain aamuharjoitusten jälkeen median tentattavana. Suomalaisen rullihain ruumiinkielestä huokui orastava kyllästyminen oikeiden erikoiskokeiden odottamiseen, mutta hän vakuutti viimeisen harjoitusviikon tulevan ihan tarpeeseen.


– Yritän saada jalat ja kädet toimimaan. Olen lähempänä kuin viikko sitten, mutta vielä on töitä tehtävänä, Darranen sanoi.


Seksikkäät treenileiripensselit kasvattanut suomalainen sanoi, että frisbeegolf-sesongin peruuntuminen vaatii yhä sulattelua.


– Tähän aikaan vuodesta minulla on tavallisesti erilainen kiekko kädessäni. Tämä on vähän outoa. Tässä on vielä muutama viikko aikaa hioa, mutta enköhän yhä heitä ihan kohtalaisesti. Yhä paremmin kuin Börsta, Darranen kuittaili ystävälleen Jos Börstappenille.


Neste Rulli 2020 starttaa historiallisesti heinäkuun viimeinen päivä. Kisakylässä on tehty erikoisjärjestelyjä, jotta kukaan ei erehdy tanssimaan rullin tiellä. Bet Jesuksen erikoisasiantuntija Ed Scamton kutsuu järjestelyä "Rulli-kuplaksi".


– Siellä parhaimmat kuljettajat majoittuvat niin kutsuttuun kuplaan, eli elävät käytännössä muusta yhteiskunnasta eristyksissä. Darraselle järjestely ei tuota suurta päänvaivaa, sillä hän vietti harjoituslerillään monta kuukautta hotellihuoneessaan Filippiineillä, Scamton huohottaa.


Jyväskylän matkalle mestarimies ei aio pakata isoa matkalaukkua mukaansa, sillä tavaramäärä on pieni. – Oikeastaan vain mestaruuspokaali ja rullipassi. Siinäpä se, Darranen veisteli.


(RTT)

61 katselukertaa
bottom of page