Kaksoisolentorulli: Snoop Dogg ei tavannutkaan Tussunovaa Vantaalla!


Värikkääseen tyyliinsä Vantaa-retkillään rehvastellut rap-ikoni Snoop Dogg hehkuttaa uusimmassa Instagram-päivityksessään tavanneensa Vantaalla rullilegenda Tatjana Tussunovan. Satumaisen rikas räpin supertähti väittää tallustelleensa Tussunovaa vastaan aivan sattumalta.


– Tyrkytin hänelle välittömästi tuoreinta sinkkuani, Snoop Dogg muistelee päivityksessä.


Päivityksen ilmestyttyä kuvan kommenttikenttä tulvi viestejä, joiden mukaan räppäri ei ehkä olisikaan tavannut sitä aitoa ja oikeaa Tatjanaa. Samoilla linjoilla oli myös Tussunova, joka mitä ilmeisimmin saapui Vantaalle maastohiihdon Suomen Cuppiin treenimielessä maaliskuun Winter Classicia silmälläpitäen.


– Tunnen Vantaan kuin omat taskuni, sillä tämä on itselleni jo 24:s kerta täällä. En edes tarvitse navigaattoria vuokra-autooni, koska osaan kaikki kadunkulmat ja naapurustot läpikotaisin ulkoa. Mitään Snoop Doggeja tai muitakaan koiria en ole kuitenkaan tälläkään kertaan kohdannut tai tarvinnut. Enkä toisaalta usko sattumiin. Eihän keneenkään voi törmätä sattumalta, naureskelee Tussunova RTT:lle.


Snoop Dogg ei kuitenkaan poistanut mahdollisesti muokattua kuvaa, vaan julkaisi uuden päivityksen aiheeseen liittyen huolimatta siitä, että rullikansan keskuudessa vaadittiin anteeksipyyntöä ja viikon mittaista jalkapuuta tähtiartistille.


– Kuva on aina kuva ja tässä on toinen kuva tapaamisestamme. Sen tiedän, että livenä hän oli vieressäni paljon pidempi kuin minä. Ja minä olen sentään 193-senttinen. Että terveisiä vaan epäilijöille, Dogg sivaltaa.


RTT:n tutkimustyön tuloksena saatiin selville, että näyttelijä/valokuvaaja/avantouimari Victoria Rulli, esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa Tatjana Tussunovan kaksoisolentona. Hänen Instagram-profiilistaan löytyi kuvia samasta tapahtumasta, jossa Snoop Dogginkin kuva oli otettu.


– Väitän yhä tavanneeni sen oikean Tussunovan, Snoop Dogg muistelee RTT:lle. (RTT)

25 katselukertaa