Historiaa tehnyt rullilegenda päätti ajouransa: ”Kirjoita se summa, minkä haluat"


– Menin sinne jalan, ja kun tulin länsiportille, niin sieltä tuli kolme komitean jäsentä vastaan. He kävivät nimilistan mukaan läpi kaikkien passit. Minä oli unohtanut passin, ja vaikka kaikki vakuuttivat heille, kuka mies tämä on, niin ei mitään jakoa starttiviivalle, Litoris muistelee ensikosketustaan lajiin.


Hetkeä myöhemmin Mixed Zonella tapahtui kuitenkin kummia ja tuntematon henkilö pujotti KRK-sertifioidun rullipassin raamikkaan tulokaskuskin kaulaan.


Uransa aikana Mike Litoris osallistui kahteen ensimmäiseen Neste Rulliin napaten niissä yhteensä 85 pistettä. Tänä vuonna rullimaailmaa ravistelleet Litoriksen lopettamishuhut saivat Trabant-kapteeni John Bajareisin tarttumaan äärimmäisiin keinoihin kesäkisojen Draft-tilaisuuden kynnyksellä.


– Selitin hänelle tilanteen ja kerroin, että olen lukinnut vastaukseni ja se on "kiitos ei". Siinä tuli minuutin totaalinen hiljaisuus, hän katsoi vaan mua silmiin. Sen jälkeen hän laittoi eteeni A4-lapun ja sanoi, että kirjoita se summa, minkä haluat, niin minä maksan sen sulle – vaikka se olisi miljoona dollaria, Litoris naureskelee.


(RTT)

23 katselukertaa