top of page

Boss-Mäkiselle kaivattu joululahja: "Huomenna saan viimein tuulettaa"

Trabant-tallin eestiläiskuski Lawrence Boss-Mäkine on jälleen ajopäällä. Yksi tulevan kauden pirteisiin otteisiin vaikuttava tekijä saattaa piillä kuskin joululahjaksi saamassa uudessa ajohaalarissa.Joulutauolla muun muassa Tallinnassa tallinsa kanssa piipahtanut ex-jämsäläinen Lawrence Boss-Mäkine pääsi RTT:n saamien tietojen mukaan myös suomalaisen jouluruuan makuun.


− Joukkueen kanssa meillä oli suomalainen jouluateria. Se ei kauheasti poikkea eestiläisestä. Pidän erityisesti kalaruuista, kuten savustetusta hauesta.


Joulu oli kaikkien aikojen rullitilastojen kakkossijalla kaasuttavalle kuskille erityinen, sillä se oli hänelle ensimmäinen Viron kansalaisena. Boss-Mäkine vastaanotti myös kaivatun joululahjan, sillä hän sai vihdoin vaihtaa kuusi vuotta palvelleen ajohaalarin uuteen.


− Joulupäivän vapaiden harjoitusten jälkeen pyysin huoltajia vaihtamaan ylle juuri lahjaksi saamani ajohaalarin. Tapaninpäivänä huomasinkin vauhdissani jo suuren eron. Tämä lupaa hyvää Winter Classicia sekä kesän koitoksia silmällä pitäen, Boss-Mäkine myhäili tyytyväisenä.


Boss-Mäkine tunnustaa nauttivansa joulusta, mutta osaltaan uusien perinteiden omaksuminen sekä 27. joulukuuta järjestettävän Rulligaalan odottelu on sotkenut rauhoittumista.


− Ajattelin aluksi, että siihen kyllä tottuu, mutta olin väärässä. Kaikkien aikojen Rulligaala pyöri jatkuvasti mielessä ja häiritsi joulutoimiin keskittymistä. Huomenna saan viimein tuulettaa, sisäinen rullihössöttäjäni nostaa pian käsijarrun pois ja laittaa Lenna Kuurmaan soimaan.


(RTT)

23 katselukertaa
bottom of page