Winter Classicin ilmoittautuminen alkoi - italialaisessa jonossa on tarkat ja pyhät säännöt

Päivitetty: 18. maalisk. 2021


Makuupusseja taivasalla, telttoja, termospulloja, eväitä ja kaveriporukoita. Nämä kuuluvat italialaisen jonottamisen perussääntöihin, kun odotetaan Rulli Winter Classic 2021 -ilmoittautumisen avautumista. Rullihistorian neljänteen Winter Classiciin ilmottautuminen avautui keskiviikkona 10.3. klo 12:00. Innokkaita kuskeja riitti, ja monet jonottavat myös silloin, kun ei tarvitsisi.


– Aktiivisten kuskien jonottaminen ilmoittautumaan on joskus pakonomaista. Se on heille kuin jonkinlainen erikoiskoe. He tuntuvat ajattelevan, että jos jossain on jono, siihen täytyy mennä, sillä on mahdollisuus päästä pisteille, sanoo Napolissa asuva suomalaismies.


Italialaisessa jonossa on tarkat ja kohteliaat säännöt. Mahdolliset etuilijat ja radalla tanssijat palautetaan ruotuun saman tien. Vahingossa kiilanneet pyytelevät nöyrästi anteeksi.


Rulli Winter Classic järjestetään tänä keväänä 19.-20. maaliskuuta. Normaalista poiketen ilmoittautumiseen ei muodosteta virallista jonoa, vaan omasta osallistumisestaan tiedottaminen on mahdollista suorittaa sähköisesti KRK:n pikaviestimissä tai sähköpostitse: rulli(a)rulli.fi


Jotta talviklassikosta on mahdollista käyttää maailmanmestaruustitteliä, on kilpailuun startattava vähintään 8 kuskia. Puolestaan suurin mahdollinen osallistujamäärä sujuvamman kisaamisen takaamiseksi on 24 osanottajaa.Winter Classic 2021 - Ilmoittautuneet kuskit (lista päivittyy)


1. Jarno Rulli (Italia / Latvia)

2. JJ Lehtonen (Suomi / Japani)

3. Tökö Booseberg (Kreikka)

4. Jos Börstappen (Alankomaat)

5. Timo Salo (Suomi)

6. Kantsua Suonissa (Venäjä)

7. El Roberto Muchacho (Meksiko)

8. Sawon Rasti (Suomi)

9. Ritu "Noppa" Napponen (Suomi)

10. Will Nööv * (Kanada)

11. Tarja de Pulveri * (Kuuba)

12. Mauno McRae (Eesti / Venäjä)

13. Toni Kardinaalimaisteri (Suomi)

14. Maximum Attack (Kanada)

15. Juhani Ford (Uusi-Seelanti) 16. Louise Drunken-Walker * = Tulokaskuski


(RTT)

90 katselukertaa