Uusi talli yrittää Neste Rulliin – tapaaminen Rullikomitean kanssa aiheutti somemyrskyn!Lancia [lanˡtʃa] on italialainen talli, jonka perusti rullikuski ja insinööri Vincenzo Rulli (1881–1937) vuonna 1906. Lancian nimeen yhdistetään kestävyyttä vaativat erikoiskokeet, ja Lancia tunnettiinkin fyysisistä amatöörirulleista 1970–1990-lukujen välisenä aikana.


Olen tehnyt ennen tänne saapumista tärkeitä sopimuksia. Olen määrittänyt, että talli toimii Parmasta käsin, mikä on sopivan matkan päässä Kortepohjan tuulitunnelista. Olen myös tehnyt sopimuksen aerodynamiikka-asiantuntijan kanssa, ja hän auttaa projektissa, Lancian General Manager kertoi.


Hallitseva Neste Rullin mestari Louise Drunken-Walker ei innostunut Lancian aikeista ja hän purki tuntojaan raivokkaalla tweetillä:


@DrunkenWalker18 kirjoittaa: Olen hyvin skeptinen tällaisia suunnitelmia kohtaan. Miksi muuttaa hyvää toimivaa systeemiä? Mitä tällä haetaan? Onko takana salaliitto? Miksi sörkkiä, kuten kuuluisa puoluepoliitikko kysyy? Kuka hyötyy? Ketä sorretaan? Ennen oli kaikki paremmin!!!

1 katselukerta