Tulokastallit kohtaavat historiallisessa taistossa: "Tämä on heidän Super Bowl"Neste Rullin talviklassikossa nähdään Kansainvälisen Rullikomitean mukaan tänä talvena kaksi uutta tallia: Stiga ja Peltonen. Aiempina vuosina talviosakilpailu on ajettu puolueettoman rullilipun alla.


Uudistus jakaa kuskien keskuudessa mielipiteitä puolesta ja vastaan:


- Rulli on tullut ja noussut lajina täysin uudelle tasolle. Nämä lilliputtitallit kuvaavat tätä heidän Super Bowliksi, kaksinkertainen Winter Classic -mestari Jos Börstappen toteaa.


- Kaikki nurkat ovat sortumassa. Jännitysmomenttina on, mihin suuntaan se rötsähtää. Talvikisoissa on tapana sanoa, että kenen takapuoli kestää merivettä, mutta luulen, että ei se takapuolestakaan ole kiinni. Yksilötasolla ei pysty näitä ongelmia ratkomaan, Lawrence Boss-Mäkine lateli ja heitti pallon rullikomitealle.


Mauno McRae otti dramaattisen uudistuksen vastaan avoimin mielin ja muistutti, että tässä tehdään tietyllä tavalla kunniaa lajin juurille.


- Ennen vanhaan kaksi tallia paini ja toinen meni selälleen. Niin löytyi voittaja, muistelee yli 700 yhteispistettä rullinut kaikkien aikojen All-Time Rullin ykköskuljettaja.

(RTT)

30 katselukertaa