Tökö Booseberg vai Jos Börstappen? Jarno Rulli arvioi mestarisuosikit


Jarno Rullin papereissa Jarno Rulli, 24, on suurin mestarisuosikki. Pressitilaisuuksissa useimmiten esitetty kysymys talviklassikon kohdalla on: Tökö Booseberg vai Jos Börstappen. Kumpi on suurin mestarisuosikki ennen kauden alkua? Jarno Rullilla on selvä näkemys asiaan.


– Jarno Rulli ehdottomasti tällä hetkellä, Rulli toteaa.


24-vuotiaan Rullin suurin ase on valtava kokemus. Hän myös raportoi viikonlopun harjoitusten jälkeen vaihtaneensa ”käytännössä jokaisen osan” paikallistaessaan ongelmia koneistossaan.


– Fanit, jotka oikeasti tietävät tästä lajista jotain, huomaavat varmasti, että minun ja muiden nuorempien kuskien välille tehty kilpailu oli liioiteltua. Luulen, että vedonlyöntitoimisto Bet Jesuskin myöntää myöhemmin virheensä ja yrittää tehdä ensi kerralla vähän realistisempia arivoita, Rulli kommentoi ylikerrointaan.


Kisaviikon lähestyessä moni kuski on kokenut suuria vastoinkäymisiä huolto- ja sponsoririntamalla. Vaikuttaa siltä, että veteraanikuskit ovat välttyneet kuitenkin aattoviikon kiroukselta.


– Tähän on kuitenkin jo tottunut ja tätä on kaivannut, että hän taas pääsee ajamaan kilpaa. Vähän jännittää ja vähän on helpottunut olo kun osa kuskeista keskeyttää jo ennen starttia, Rulli huokaisee.


RTT:n saamien tietojen mukaan meksikolaistähti El Roberto Muchachon kisaviisumin kanssa on ilmennyt ongelmia, eikä suositun kuskin virallista passia ole vieläkään löytynyt.


– Ensimmäisten harjoitusten jälkeen kävin syömässä Pub Kierteessä ja poika piipahti samassa pöydässä. Kaveri tuntui olevan tosi innoissaan ja motivoitunut ensi viikon viikonloppuun. Passi vain puuttuu, Rulli vahvistaa.

Bet Jesuksen tuoreimmat kertoimet 21.3.2022


1. Jarno Rulli 1,24

2. Tökö Booseberg 1,25

3. Jos Börstappen 1,50

4. Kantsua Suonissa 2,80

5. Juan-Carlo Pirifella 2,95

6. Ritu Noppa-Napponen 3,20

7. Kuha Darranen 3,25

8. Tarja de Pulveri 3,40

9. Sawon Rasti 3,55

10. Lirin Putkutus 3,90

11. Louise Drunken-Walker 4,00

12. JJ Lehtonen 4,10

13. Tatjana Tussunova 4,20

14. BatrusButrosBartullis 4,00

15. El Roberto Muchacho 10,00

16. Jarbablo 25,00 (RTT)

46 katselukertaa