top of page

Töölönlahdella harjoiteltiin – Jan Vapaavuori osui ylärimaan 15. yrityksellä

Helsingissä järjestetään Neste Rullin Herttoniemi Cup ensimmäistä kertaa. Kaupunkiin saapuu tällä viikolla noin 130 erilaista urheilutoimittajaa, valtaosan työpiste sijaitsee Flindandia-talossa.


Pormestari Jan Vapaavuori sai legendaarisessa "Potku ylärimaan" -erikoiskokeessa pallon ylärimaan 15. potkaisulla. Palauttajana harjoituksessa toimi Seppo Salami.

Helsingin Töölönlahden puistossa on harjoiteltu Herttoniemessä lauantaina käynnistyvää Herttoniemi Cupia varten. Näytös-EK:ta hallitsivat rento yhdessäolo, mainiot virvokkeet sekä Helsingin päättäjien rulliharjoittelu. Helsingin kaupungin pormestari Jan Vapaavuori onnistui potkaisemaan pallon ylärimaan 15. yrittämällä, kun taas esimerkiksi entinen kulttuuri- ja urheiluministeri Stefan All-in joutui keskeyttämään.


Katsojat, aina lapsista aikuisiin, vuorasivat rullinäytöksen laidat täpötäyteen. Monet todistivat rullia paikan päällä ensimmäistä kertaa, ja laji tekikin myös Vapaavuoreen lähtemättömän vaikutuksen.


- Haluan rullia maajoukkueessa niin nopeasti kuin mahdollista, se on tavoitteeni. On suuri kunnia olla täällä nyt, mutta tämä ei vielä riitä. Vapaavuori kertoo.

Lauantaina Vapaavuori sekä muut tulokaskuskit ovat Herttoniemessä samalla viivalla, kun Herttoniemi Cup vihelletään käyntiin klo 18:00 alkaen Herttoniemen kirkolla. (RTT)

37 katselukertaa
bottom of page