Tämän kuvan perusteella Hugh Hefner valitsi El Roberto Muchachon Playboyhin: ”Ikuisesti kiitollinen”Teksti: Ritva-Rulli Tainola, seurapiiritoimittaja, Jämsä Kuva: Victoria Rulli


El Roberto Muchacho muistelee sosiaalisessa mediassa Playboy-lehtimenneisyyttään.


Tämän kuvan valokuvaaja Victoria Rulli näytti Hugh Hefnerille, kun hän kertoi minusta ja rulliurastani. Tämän jälkeen minulle tarjottiin kuvausdiiliä Playboyn kanssa. Victoria, olen sinulle ikuisesti kiitollinen kaikesta, Muchacho kirjoittaa kuvan ohessa.


El Roberto Muchacho on kertonut saaneensa myös kritiikkiä Playboy-poseerauksistaan. Hän kirjoittaa, ettei edelleenkään kadu tekemisiään.


Olen ylpeä siitä, että olen yksi rullikuskeista, jotka ovat olleet Playboyn kannessa, Muchacho kirjoittaa.


- Eikä kovin monella kuskilla ole omaa hashtagia. Me kaikki tiedämme kuinka paljon hashtagit merkitsevät nykynuorille. Ne ovat lähes yhtä tärkeitä kuin avokadot ja synttäreiden numeroilmapallot nuorille naisille. Jarnolla on #jarnorullillaonunelma, Herbertillä on #sexonsnow ja minulla on #sexonsand. Olen siitä kiitollinen.

16 katselukertaa