top of page

Tämä valtionpäämies ylistää Juan-Carlo Pirifellaa: Hän on idolini!


Filippiinien presidentti on muuttanut käsitystään maan ainoasta ammattilaiskuljettajasta Juan-Carlo Pirifellasta. Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte kehuu vuolaasti aiemmin arvostelemaansa megatähteä, kertoo The Philippine Rul. Duterte lupaa kätellä Juan-Carloa, mikäli joskus pääsee häntä tapaamaan.


”Ihailen sinua. Sinulla on ajoituksen taito. Ymmärrän vihdoin, että sankarillisuus ei voi olla sattumaa, vaan se on tarkoituksella ajoitettua”, hän twiittasi aamuyöllä.


Duterten mukaan Pirifella on nyt hänen idolinsa.


”Kaikkena tänä aikana hänet kuvattiin yhteisön pahana poikana. Mutta yhdellä mestarillisella kilpailulla hän tulee olemaan kaikkien sankari. Hän vaikuttaa olevan rakastettava kunnon kaveri, ja erittäin hyväkuntoinen.”, Duterte julistaa.


Filippiinien presidenttiä on kritisoitu rullivastaisesta retoriikasta, joka kärjistyi talvikaudella kun maassa vieraillut hallitseva maailmanmestari Kuha Darranen ei saanut ajolupaa lajin syntymaassa.


RTT:n toimittajan kysyessä hänen nykyistä kantaansa lajia kohtaan, presidentin vastaus hautautui verkkaisesti kurnuttavan gekkon äänen alle.


(RTT)

134 katselukertaa
bottom of page