top of page

Salami sai vihdoin ansaitsemansa tunnustuksen – ”Kenellä on muka paremmat tilastot?”Kansainvälinen rullikomitea on saanut päätökseen monia vuosia kestäneet rullikäräjät koskien Seppo Salamin puuttuvaa Eesti Cup -tilastomerkintää.


Salami oli mukana vuoden 2018 mestaruusjoukkueessa, mutta teknisen virheen takia hän ei koskaan saanut siitä virallista tunnustusta All Time -tilastoihin. Rullin korkein oikeusaste tuomitsi komitean päivittämään tilastovirheen viipymättä.


– Kenellä puolustavalla hyökkääjällä on muka paremmat tilastot kuin Sepolla ? Kenelläkään muulla pelaajalla, joka pelaa samassa roolissa, ei ole samanlaisia numeroita, maajoukkuekapteeni Lawrence Boss-Mäkine pauhasi The Guardianin haastattelussa joulukuun alussa.


Original Eight -kuljettajiin lukeutuva ja historian ensimmäisen Neste Rullinkin vuonna 2014 voittanut Salami otti uutisen vastaan huumorilla.


– Ajattelin silloin ennen Eesti Cupia ajavani vuoden tai kaksi. Asiat menivätkin hieman eri tavalla. Minulla ei ollut mitään suunnitelmaa, eikä ole vieläkään. Niin kauan kuin nautin tästä, jatkan ajamista.


(RTT)

14 katselukertaa
bottom of page