Ritu "Noppa" Napposesta kertovan rullielokuvan ohjaaja varmistui - legendalla jykevä kokemus

Legendaarinen Hollywood-ohjaaja Martin Scorsese ohjaa Ritu "Noppa" Napposesta kertovan elokuvan. Itse ”Noppaa” elokuvassa näyttelee Shakira Isabel Mebarak Ripoll.


Ritu "Noppa" Napponen näytti Shakiralle olemustaan Los Angelesissa heinäkuussa 2020.

- Vuonna 2006 minusta veistettiin jättimäinen patsas Barranquillan kaupunkiin, mutta tämä on henkilökohtaisella tasolla suurempi tunnustus, Shakira kommentoi rooliaan liikuttuneena.


Napposella pitää tällä hetkellä kiirettä. Hänestä kertovan elokuvan lisäksi tähtikuski on treenannut viime kuukausina todella kovaa ja ehtinyt jo julistautua parin viikon päästä käynnistyvän Neste Rullin ennakkosuosikiksi. Edellisen kerran Napponen ajoi tämän kauden talviklassikossa, mutta kisa päättyi dramaattiseen keskeytykseen.


– Baana oli hyvä ja erittäin liukas. Sukset luistivat, kun baana oli jäinen. Olisi luistanut vaikka puusuksilla. Olosuhteisiin nähden järjestäjät olivat saaneet hyvään kuntoon baanan ja pisteidenlaskijat tekivät maailmanluokan suorituksen, Napponen kehuu.


Onko talvikisoissa vielä kuntopiikkiään säästellyt Napponen nyt kovemmassa iskussa kuin koskaan?


– Kyllä niin voisi sanoa. Viime vuonna pystyin kauden aikana tekemään ennätyksiä tietyillä erikoiskokeilla. Nyt oli hyvä talvi. En ole testiajoa vielä tehnyt, mutta kyllä sen tuntee, Trabant-haalariin pukeutunut Napponen summaa hymyillen. (RTT)

40 katselukertaa