top of page

Rasti paukautti härskin rullivitsin – Rai Unon selostaja repesi nauruun: ”En lähde tuota toistamaan”Sawon Rasti oli vitsikkäällä tuulella vaikeahkoksi osoittuneen Safarirullin jälkeen. Kulttimaineesta nauttiva konkari sijoittui epävirallisessa Safarirullissa kolmanneksi.


Huippuiskussa oleva El Roberto Muchacho voitti harjoituskilpailun ja hopean nappasi Juan-Carlo Pirifella. Safarirullin viimeisenä erikoiskokeena pidettiin rullihengen vastaisesti ylimääräinen Power Stage. Tässä vaiheessa Sawon Rasti kurvasi Rai Unon toimittajan vierelle. Kisan summaava haastattelu alkoi normaalisti.


– Oli todella liukasta tällaisella seoksella, Rasti sanoi italiankielisessä haastattelussa. Sitten heittolajien erikoismies vaihtoi niin sanotusti vapaalle.


– Tuon Muchachon heittämän rullin jälkeen aloin uskomaan sattumiin, Rasti lohkaisi.


Rullitähden härski heitto ei mennyt ohi myöskään Rai Unon rullilähetystä selostaneelta Tiiu Tuohikukolta. Hän hörähti spontaaniin nauruun suorassa lähetyksessä.


– Sieltä jää aikakirjoihin niin sanottu ”rastismi”. En lähde nimittäin toistamaan tuota asiaa lähetyksessä. He kuulivat, jotka kuulivat ja uskon, että suurin osa kuskeista ei varmasti usko edelleenkään sattumiin. Tuskin myös Rastikaan, Tuohikukko lisäsi kun sai naurun tukahdutettua. (RTT)

44 katselukertaa
bottom of page