Oletko ennen nähnyt? Näin heitetään harjaa ilman käsiä – rullilegendan hirmukiskaisu!


JJ Lehtonen Antigua & Barbudan treenileirillä tammikuussa 2021.

JJ Lehtosen Instagram-videosta nähtävä suoritus on mykistävä. Lehtonen, 28, kävi hiljattain hartioiden pienennysleikkauksessa, mutta se ei ole häntä estellyt. Rullilegenda on yrittänyt keksiä uusia tapoja harjoitella.


Maailman vahvimmaksi kuskiksi tituleerattu Lehtonen julkaisi Instagramissa huiman videon, jossa hän heittää Pub Kierteestä lainattua harjaa keihästyylillä 65 metriä ilman käsiä.


– Halusin vain tarkastaa, että pystynkö vielä siihen. Huomasin, että pystyn tekemään asioita myös ilman käsiä. En todellakaan aio tehdä tätä usein. En aio koskaan lopettaa kovaa työntekoa. Olen ilkeämpi ja nälkäisempi kuin koskaan aiemmin, Lehtonen kirjoitti videon oheen.


JJ Lehtonen voitti vuonna 2020 Neste Rulli Winter Classicin. Hän osallistui myös Maailman vahvin mies -kisaan, mutta joutui jättämään sen kesken liian suuren hartiapankin takia.


– Se harmitti silloin paljon, mutta ymmärrän, että hartiapankkini oli monelle voimailulajin ystävälle liikaa ja hyväksyn diskauksen. Onneksi voitin kuitenkin talviklassikon, Lehtonen nyökyttelee. (RTT)

19 katselukertaa