Netflixin uusi rulliaiheinen sarja saa kovaa kritiikkiä kuskeilta – JJ Lehtonen latasi suorat sanat

Netflixin uusi "Survive to the Rulli" ei ole kaikkien mieleen. Panhard-tallin tulisieluinen tähtikuski JJ Lehtonen on sitä mieltä, että sarja antaa hänestä aivan väärälaisen kuvan.


– Ongelma on siinä, että minut nostetaan esiin silloin kun he sitä haluavat. Mitä ikinä sanotkin, he esittävät sen niin, että se sopii tarinaan. Se ei toimi. Sillä tavoin minusta ei saa oikeaa kuvaa.


Lehtosen mielestä olisi parempi, jos dokumentissa suosittaisiin lyhyitä haastatteluja, joissa kuski voi jättää vastaamatta kysymyksiin.


– Puhun, kun minun täytyy. Ja jos minulla ei ole mitään sanottavaa, en sano mitään.


Myös Lawrence Boss-Mäkine ja Mauno McRae nähdään sarjassa, mutta venäläiset ovat lähinnä sivuroolissa – jos siinäkään. Venäläiskaksikon anti sarjalle on muutama sekunti viimeisessä jaksossa.


– Meillä taisi olla yksi kohtaus koko sarjassa. Onneks koko näyttelijäkaartille oli järjestetty yhteinen pukutila, jossa voi ottaa vaikka päikkärit kesken työpäivän, McRae toteaa lakonisesti.


Suositussa sarjassa näytteleminen on tuonut tähtikuskeille myös uusia seuraajia sosiaalisessa mediassa. Boss-Mäkine paljasti joutuneensa hetki sitten salakuvauksen kohteeksi.


– Olin pari viikkoa sitten Redissä (kauppakeskus) pelaamassa bingoa ja joku bongasi minut siellä ja otti kuvan, Boss-Mäkine muisteli. (RTT)

44 katselukertaa