top of page

Näin kriisitalli vastaa kopiointikohuun: Zastavalta täystyrmäys protestille!

Viime kauden kriisitalli Zastava vastaa Trabantin teettämään protestiin. Zastava kiistää jyrkästi kaikki epäilykset siitä, että talli olisi kopioinut viime kauden kakkostallin keltaista värimaailmaa uusiin ajolaseihinsa.

– Zastavan talli on erittäin pettynyt nähdessään, että aurinkolasisuunnittelijoidemme työn tulokset kyseenalaistetaan protestilla, joka on mielestämme virheellinen ja vajaisiin tietoihin perustuva, Serbia-Montenegrolainen talli tiedotti RTT:n mukaan.


Kohuttuja ajolaseja ei nähdä lainkaan Jarno's Secret -verkkokaupassa, sillä ne ovat tarkoitettu ainoastaan ammattilaiskuskien käyttöön. Zastavan johtoportaan mukaan heidän ajolasit on tehty burgundyn eri sävyillä. Median edustajat eivät ole nähneet Zastavan kohulinssien prototyyppiä, joten Trabantin esittämät syytökset perustuvat varikkoalueelta kantautuviin huhupuheisiin.


– Ajolasimme ovat melko nopeita ja väri on edelleen burgundy. Meidän makuumme ne keltaiset lasit ovat jopa liian nopeita, entinen Zastava-kuljettaja Mauno McRae puolustautuu. (RTT)

15 katselukertaa
bottom of page