top of page

Missä palkintopalli? Herttoniemi Winter Cupissa erikoinen järjestely – ”Tuntui absurdilta”


Herttoniemi Cupissa ei noustu viime viikonloppuna podiumille, koska sellaista ei ollut.

Normaalisti kisan jälkeen kärkikolmikko nousee palkintopallille. Herttoniemen talvisessa Herttoniemi Winter Cupissa näin ei ollut, koska suljettujen kisojen päänäyttämöllä ei ollut palkintopallia. Mitalitrio vain seisoi lumella heille osoitetuilla paikoilla. Herttoniemi Cupissa kakkospaikalle sijoittunut eestiläislegenda Mauno McRae kehui vuolaasti kisajärjestelyjä.


– Se oli todella erikoista, mutta he olivat järjestäneet silti hyvät palkintojenjaot. Kaipaan kyllä palkintopallia stadionilla kisan jälkeen, Mauno McRae kertoi RTT:lle.


Kisan jälkeen suoritettava kukitus oli muutenkin jo erikoislaatuinen, koska paikalla ei ollut yleisöä, kukkia tai niiden jakajia.


– Olen samaa mieltä Maunon kanssa. Se tuntui absurdilta, kun ei voi astua ylös, vaikka voitin, Lawrence Boss-Mäkine totesi.


Kuha Darranen sijoittui talvidebyytissään kolmanneksi.


– Mahtavaa. Nyt ollaan saavutettu se, mitä ollaan haettu. Huikea juttu suomalaiselle hiihdolle, ei meillä näitä miesten mitaleja liikaa ole, Darranen hekumoi.


Talvilajien kaikkien aikojen menestyksekkäin kuljettaja Jos Börstappen keskeytti osakilpailun hieman ennen viimeisiä erikoiskokeita.


– On tärkeää muistaa, että nämä lämmittelykisat eivät kerrytä pistesaldoa kaikkien aikojen pistetilastoissa. Olen pystynyt ajoittamaan kuntohuipun aina oikein. Olen erittäin iloinen, että kehossa tuntuu hyvältä ja sukset ovat hyvät, Börstappen maiskutteli. Herttoniemi Winter Cup 2021 -tulokset:

1. Lawrence Boss-Mäkine 68p

2. Mauno McRae 56p

3. Kuha Darranen 44p

4. Jos Börstappen 36p (DNF)


(RTT)

20 katselukertaa
bottom of page