top of page

Mikseivät Seppo ja Tökö näkyneet kertoimissa? Näin Budibet vastaaMonet asiakkaat hieraisivat perjantai-iltana uusimpien kertoimien myötä epäuskoisina silmiään sekä kohdelistaa Budibetin pelipisteellä, kun Seppo Salamia saati Tökö Boosebergiä löytynyt Budibetin voittajavedossa veikattavien joukosta. Salami on kaikkien aikojen ensimmäinen Neste Rulli -mestari vuodelta 2014, Booseberg puolestaan lunasti ensimmäisen mestaruutensa 2017.


Onko kyseessä vain inhimillinen erehdys vai löytyykö taustalta jotain monimutkaisempaa, Budibetin hankintavastaava Tatu Sälväneva?


- Budibetillä solmimme kuskien kanssa henkilökohtaisen määräaikaisen sopimuksen, ja niin Salamin kuin Booseberginkin sopimus päättyi tähän kevääseen. Salamin kanssa solmimme vuonna 2014 kuuden vuoden sopimuksen, mutta lisenssisyistä saimme Salamin kohdelistoillemme vasta vuonna 2017. Sälvänevan mukaan määräaikaisen sopimuksen käytäntö on täysin normaali, ja jatkosopimusneuvotteluissa rullittujen rullien meriitit painavatkin vaakakupissa paljon.


- On tullut eteen tilanteita, kuten esimerkiksi Booserg, joissa on tehty kahden vuoden tulokassopimus ja jo ensimmäisen rullin jälkeen ulos on tultu mestarina. Mestarit muistetaan aina, niin kertoimissa kuin meillä Budibetillä, sillä lahjoitamme jokaiselle Neste Rulli -mestarille 1% -osuuden voittajavedon kokonaisvaihdosta ikäänkuin sopeutumiseläkkeen muodossa.

Tämä oli myös se pääsyy pitkittyneisiin sopimusneuvotteluihin Salamin ja Boosebergin suhteen. Sälväneva on kuitenkin silminnähden helpottunut että molemmat mestarit saatiin Budibetin listoille myös tänäkin kesänä. Sitä, kuinka etäällä neuvotteluissa alunperin oltiin, Sälväneva ei paljasta mutta kertoo sovun syntyneen uuden pelikohteen myötä.


- Tänä vuonna lanseeraamme EK1:lle rullikaksarin, jossa on mahdollisuus veikata avauserikoiskokeen kahta ensimmäistä kuskia. Nyt kun starttiin on aikaa noin kaksi kuukautta, laittaisinkin itse satasen kiinni varmalle kohteelle Salami-Booseberg jättikertoimella 27,43.

Tuoreimmat kaksarikertoimet 1.6.2019

1. McRae - Hietanen 5,31

2. Sibelius - Jurri 6,66

3. Ratanen - Lehtonen 8,11 4. Rulli - Boss-Mäkine 8,50

5. Tussunova - Rasti 9,20

6. Muchacho - Pirifella 17,50

7. Börstappen - Drunken-Walker 22,05

8. Salami - Booseberg 27,43

9. Mustanäkkäri - Rasti 31,20

10. Napponen - Blomberg 40,20

11. Leinonen - Junttiperse 51,50 (RTT)

42 katselukertaa
bottom of page