top of page

Louise Drunken-Walker murskasi jääsukelluksen ME:n - "Sopivasti ylikunnossa!"Viime hetkellä talviklassikkoon ilmottautunut rullilegenda, Louise Drunken-Walker ui varhain perjantaiaamuna kaksi kilometriä Jyväsjärven jään alla pelkässä ajohaalarissa.


Aikaa suoritukseen meni 24 minuuttia ja 42 sekuntia.


– Olen ajatellut tätä hetkeä viimeisten viikkojen aikana joka päivä. Nyt tuntuu, että vitsit olen hyvä! Myönnän, että olen sopivasti ylikunnossa, Drunken-Walker kertoi Instagram-tarinassaan.


LDW-kiima on noussut kisakylässä viime tunteina huippuunsa ja monet paikalliset rullifanit uskovat takavuosien rullimestarin yltävän mitalisijoille heittämällä. Aiempina kuukausina Drunken-Walker piti täyttä radiohiljaisuutta ja se hämmensi monia lajin ystäviä.


– Annoin tarkoituksella mielikuvan, että en ole päässyt altaaseen treenaamaan ja tekemään normaalia treenivalmistautumista, ja siitä syystä vedonlyöjillä on taatusti epävarma olo. Sain itselleni mukavan ylikertoimen ja uskon monien ystävieni rikastuvan lyödessään vetoa voittoni puolesta, Drunken-Walker täsmentää.


Kaksipäivänen rutistus vaatii loppuun asti hiottua fyysistä ja henkistä kestävyyttä. Tämän kokenut kuljettaja tietää itsekin.


– Jos tällaiseen projektiin lähtee mukaan, niin panostuksen pitää olla 240 prosenttia fyysisesti ja henkisesti, LDW laskelmoi.


(RTT)

45 katselukertaa
bottom of page