top of page

KRK haluaa maajoukkueen kävelevän Kuun pinnalla 2028 – ”Tulemme ottamaan riskejä”


Kansainvälinen rullikomitea aikoo kasvattaa Nasan rahoitusta 2,4 miljardia dollaria, jotta rullin maajoukkue saataisiin Kuun kamaralle jo viiden vuoden päästä. Maajoukkueen valmentaja Coach "Machine Gun" Leinonen kertoo Twitterissä haluavansa voittaa kuukauden kestävän kuurullin vuonna 2028.


– Menemme ajamaan ensin Kuuhun ja sitten Marsiin, Leinonen toteaa.


Maajoukkue on Leinosen johdolla voittanut jo kaksi kertaa Eesti Cupin ja yhden Baltic Cupin.


–  Niin uskomatonta ja vaikuttavaa kuin se Eesti Cupin voittaminen olikin ja kuinka hyvin sen muistakin, se ei ole mitään verrattuna tulevaan kuurulliin. Jos voitat mestaruuden kuussa, se on yksinkertaisesti kaunis ja upea pieni asia keskellä maailmankaikkeuden mustaa samettia, Leinonen runoilee.


Maajoukkuereissut ovat olleet fyysisesti ja henkisesti hyvin raskaita, joten kokenutkin joukkue tarvitsee kuurulliin oikeanlaisen treeniohjelman. Coach "Machine Gun" Leinosen harjoitussuunnitelmat saivat toimittajat kohahtamaan.


– Tulemme ottamaan riskejä. Ennen treenattiin pitkän kaavan kautta, mutta nykyään vedän lyhyitä, 24 minuutin treenituokioita, joita kaikki voivat tehdä omissa olohuoneissaan, huippuvalmentaja vitsailee. (RTT)

22 katselukertaa
bottom of page